Innovatív szülészeti-nőgyógyászati készülékek beszerzése a Bencsik és Bencsik Kft.-nél

 • A kedvezményezett neve: Bencsik és Bencsik Kft.
 • A projekt címe: Innovatív szülészeti-nőgyógyászati készülékek beszerzése a Bencsik és Bencsik Kft.-nél
 • A szerződött támogatás összege: 14 998 700 Ft
 • A támogatás mértéke: 50 %
 • A projekt tartalma: Beszerezni kívánt gépek: Voluson E8 BT18 típusú ultrahang diagnosztikai; RAB6-D típusú 4D konvex hasi vizsgálófej; RIC5-9-D típusú 4D mikrokonvex hüvelyi vizsgálófej. Új, GE Voluson E8 ultrahangkészülékünk a legmagasabb színvonalat képviseli a magzati diagnosztika területén. A General Electric fejlesztése révén egy újabb nagy mérföldkőhöz jutott a terhességi ultrahangdiagnosztika. Az új Voluson E 8-as készülék jelentős lépés a fejlődési rendellenességek hatékonyabb kiszűrésében, illetve a diagnosztikai munka megbízhatóságában, általában. Ráadásul a pontosabb, részletesebb képalkotás még élvezhetőbb betekintést kínál a magzat méhen belüli fejlődésébe. A gép beszerzésével lényegesen jobb minőségi szolgáltatás jön létre.
  A memóriában eltárolt képeket a tér három tengelyében megforgathatjuk. A képekről kivághatunk zavaró részeket (pl. a magzat elől eltüntettethetjük a méhlepényt).
  A rendszernek köszönhetően az eddiginél könnyebben és gyorsabban kezelhetjük a páciensek képeit és vizsgálati eredményeit. Az eddigi ultrahang készülékeinkben még nem elérhető, számos új diagnosztikai program is helyet kapott. Innovatív technológiáknak köszönhetően tökéletes képminőség jellemzi és kimagasló 4D képalkotásra képes. Legyen szó rutin vizsgálatokról, genetikai szűrésekről, vagy babamoziról.
 • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.15.
 • A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00574